Publikationer

SkatteInform har lavet flere publikationer og tilbyder ligeledes et nyhedsbrev. Du kan se alle vores publikationer her nedenfor.

 

Aktuel Skat

Aktuel Skat er et elektronisk nyhedsbrev fra SkatteInform til revisorer og deres klienter, der ønsker at være ajour med, hvad der sker på skatteområdet - både når det drejer sig om erhvervsmæssige og personlige skatteforhold.

Læs mere 

 

SkatteGuide 1999-2004

Et magasin, der holder dig ajour med væsentlige skatteemner SkatteGuide og SkatteFacit er fusioneret til Aktuel Skat. 
Artikler fra SkatteGuide kan bestilles pr. e-mail: info@skatteinform.dk

Læs mere

 

Kørebogen

Skatteinforms kørebog er udarbejdet og udgivet som en vejledning til erhvervsmæssig kørsel. Kørebogen redegør for gældende lovkrav til erhvervsmæssig kørsel og regler for medarbejders kørsel i gulpladebiler samt deleleasingordninger.

Læs mere

Læs også: Kørebog artikel
Ofte stilles spørgsmålet, om det kan betale sig at få stillet fri bil til rådighed af sin arbejdsgiver.

 

Håndbog om AM-bidrag

SkatteInforms specialister er medforfattere af Håndbog om AM-bidrag, som blandt andet indeholder et kort referat af 125 trykte og utrykte afgørelser samt en beskrivelse af AM-bidragets betydning for valg af beskatningsform for selvstændigt erhvervsdrivende.

Læs mere

 

Virksomhedsbeskatning

SkatteInforms specialister er medforfattere af bogen Virksomhedsbeskatning. Bogen giver en samlet beskrivelse af beskatningsformerne for selvstændigt erhvervsdrivende og behandler de centrale dele af reglerne for selvstændigt erhvervsdrivende i personskatteloven og i de særlige beskatningsformer: virksomhedsordningen og kapitalafkastordningen. 

Læs mere

 

Pjecer

SkatteInform har udgivet en række pjecer om specielle skattemæssige emner, og efter aftale kan vi også udarbejde pjecer om konkrete skattemæssige forhold til din virksomhed. 
Kontakt SkatteInform for mere information

Læs mere