Vis indhold i printervenligt vindue.

Vores priser

 

SkatteInform er et privat skatterådgivningsfirma. Vi har specialiseret os i skatterådgivning til privatpersoner, virksomheder og revisorer. Vi vil derfor også meget gerne tilbyde vores assistance til dig i din sag.

 

Vi kan også give dig et uforpligtende honorartilbud på assistance til løsning af enkeltstående sager eller til løbende rådgivning om skatteforhold. Det forudsætter, at du sender os - gerne via e-mail - de relevante oplysninger, således at vi kan bedømme assistancens omfang. Vi vil også gerne høre, hvilke forventninger du har til vores rådgivning.

 

Inden vi påbegynder vores assistance, vil vi som minimum opkræve en forudbetaling på kr. 8.000 med tillæg af 25 % moms kr. 2.000, eller i alt kr. 10.000 inklusive moms. Viser det sig, at honoraret for vores assistance bliver mindre end kr. 8.000 eksklusive moms, vil vi enten tilbagebetale den resterende del af forudbetalingen, eller lade beløbet henstå på en konto hos os til senere benyttelse.

 

Vi anvender følgende timesatser:

Skattekonsulent kr. 1.300 (minimum)
Statsautoriseret revisor kr. 3.000 (minimum)
Sekretær kr. 750

 

Ved årligt tilbagevendende rådgivningsopgaver eller ved udarbejdelse af skatteregnskaber, regnskaber for selskaber eller lignende, udarbejder vi en samarbejdsaftale, hvoraf priser og vilkår for vores samarbejde fremgår.

 

I mange tilfælde viser det sig at være en god investering at benytte professionel rådgivning, inden man disponerer.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright 2005 - 2013 SkatteInform skatterådgivning. Et team af statsautoriserede revisorer og jurister med speciale i skat.