Vis indhold i printervenligt vindue.

Priser

 

SkatteInform er et privat skatterådgivningsfirma. Vi har specialiseret os i skatterådgivning til privatpersoner, virksomheder og revisorer. Vores team er professionel og har mange års erfaring indenfor skatterådgivning og regnskabsvæsen. Vi kan tilbyde en effektiv og hurtig sagsbehandling. Vi vil derfor også meget gerne tilbyde vores assistance til dig i din sag.

 

Vi giver dig et uforpligtende honorartilbud på assistance til løsning af enkeltstående sager eller til løbende rådgivning om skatteforhold. Det forudsætter, at du oplyser os - gerne via e-mail eller til et uforpligtende møde - de relevante oplysninger, således at vi kan bedømme assistancens omfang. Vi vil også gerne høre, hvilke forventninger du har til vores rådgivning.

 

Inden vi påbegynder vores assistance efter indgået aftale, vil vi som minimum opkræve en forudbetaling på 25 % af det aftalte honorar. Vi tilbyder altid en sammenlagt pris, som er tilpasset kundens behov.

 

Ved årligt tilbagevendende rådgivningsopgaver eller ved udarbejdelse af skatteregnskaber, regnskaber for selskaber eller lignende, udarbejder vi en samarbejdsaftale, hvoraf priser og vilkår for vores samarbejde fremgår.

 

Ved assistanceopgaver uden forudgående aftale anvendes følgende timesatser:

Skattekonsulent kr. 1.050 (minimum)
Statsautoriseret revisor kr. 3.200 (minimum)
Bogføringsopgaver kr. 750

 

I mange tilfælde viser det sig at være en god investering at benytte professionel rådgivning, inden man disponerer.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright 2005 - 2013 SkatteInform skatterådgivning. Et team af statsautoriserede revisorer og jurister med speciale i skat.